O nama

Tvrtka Makar d.o.o. osnovana je 1990. godine kao mala obiteljska tvornica čarapa. Nakon 30 godina proizvodnog iskustva u tekstilnoj industriji, tvornica Makar danas je renomirani proizvođač u regiji. Osnovna djelatnost tvrtke je proizvodnja muških, ženskih i dječjih čarapa s proizvodnim pogonom i veleprodajom u Samoboru.
Proizvodnja se odvija na 20 strojeva poznate tvrtke Lonati iz Brescie u Italiji. To su suvremeni, računalno vođeni strojevi koji omogućavaju visoku produktivnost, stalnu kvalitetu, te brze izmjene proizvodnog programa i smanjenje troškova, uslijed čega su i cijene proizvoda konkurentnije.

MAKAR
tvornica čarapa

Zaštita okoliša

Više informacija

Mjera uspješnosti tvrtke MAKAR d.o.o. su zadovoljstvo i vjernost kupaca.

Naš svakodnevni trud i aktivnosti cilj su stvaranja optimuma odnosa kvalitete i cijene proizvoda. Mi nastojimo ispuniti sve zahtjeve i odredbe naših kupaca u najkraćem mogućem roku. Obvezujemo se da će naši proizvodi biti isporučeni u dogovoreno vrijeme. Svaka naša isporuka je pokazatelj cijelokupnog uspješnog rada tvrtke MAKAR d.o.o.Ujedno se obvezujemo da će naša isporučena roba biti prvoklasna, a ona nam je, zajedno sa cijenom, garancija i preporuka za daljnje poslovanje i pronalazak budućih kupaca.Težimo neprekidnom poboljšavanju naših procesa i učinkovitosti sustava,a to ćemo postići provedbom ciljeva kvalitete,popravnim i preventivnim mjerama te periodičnim ocjenjivanjem sustava. Međutim, da bi se uopće mogli približiti našem konačnom cilju, u svojoj tvrtki moramo i želimo imati zadovoljne zaposlenike i svu potrebnu infrastrukturu. Mi nastojimo održati i unaprijediti ugodnu i poticajnu radnu okolinu.Ponosni smo što cijela tvrtka i svi njezini zaposlenici pažnju pridaju okolišu i brizi za njega. Slijedom toga definirali smo i politiku upravljanja okolišem.
Proizvodni pogon