hr en de

O nama

Čarape Makar - čarape za svaki ukus!

Tvrtka Makar d.o.o. osnovana je 1990. godine i već više od 20 godina uspješno nalazi put do kupaca.

Osnovna djelatnost tvrtke je proizvodnja muških, ženskih i dječjih čarapa s proizvodnim pogonom i veleprodajom u Samoboru. 

Proizvodnja se odvija na 20 strojeva poznate tvrtke Lonati iz Brescie u Italiji. To su suvremeni, računalno vođeni strojevi koji omogućavaju visoku produktivnost, stalnu kvalitetu, te brze izmjene proizvodnog programa i smanjenje troškova, uslijed čega su i cijene proizvoda konkurentnije. Otuda i moto tvrtke- kvaliteta u idealnom odnosu s cijenom.

Poslovna politika tvrtke temelji se i na kvalitetnoj suradnji kako s malim trgovcima, tako i s velikim robnim kućama, pa se čarape Makar mogu pronaći diljem Hrvatske od malih trgovina do velokih trgovačkih lanaca.

Detaljnije o našim proizvodima i prodajnim mjestima pogledajte na sljjedećim stranicama.

Certifikat kvalitete

Od 22.2.2019.  posjedujemo i certifikat ISO 9001:2015 za sustav upravljanja kvalitetom  te ISO 14001:2015 za sustav upravljanja zaštitom okoliša.

Politika kvalitete

Mjera uspješnosti tvrtke MAKAR d.o.o. su zadovoljstvo i vjernost kupaca.

Naš svakodnevni trud i aktivnosti cilj su stvaranja optimuma odnosa kvalitete i cijene proizvoda. Mi nastojimo ispuniti sve zahtjeve i odredbe naših kupaca u najkraćem mogućem roku. Obvezujemo se da će naši proizvodi biti isporučeni u dogovoreno vrijeme. Svaka naša isporuka je pokazatelj cijelokupnog uspješnog rada tvrtke MAKAR d.o.o.

Ujedno se obvezujemo da će naša isporučena roba biti prvoklasna, a ona nam je, zajedno sa cijenom, garancija i preporuka za daljnje poslovanje i pronalazak budućih kupaca.

Težimo neprekidnom poboljšavanju naših procesa i učinkovitosti sustava,a to ćemo postići provedbom ciljeva kvalitete,popravnim i preventivnim mjerama te periodičnim ocjenjivanjem sustava.

Međutim da bi se uopće mogli približiti našem konačnom cilju, u svojoj tvrtki moramo i želimo imati zadovoljne zaposlenike i svu potrebnu infrastrukturu. Mi nastojimo održati i unaprijediti ugodnu i poticajnu radnu okolinu.

 

Ponosni smo što cijela tvrtka i svi njezini zaposlenici pažnju pridodaju okolišu i brizi za njega. Slijedom toga definirali smo i politiku upravljanja okolišem.

Naša politika kvalitete koju slijedimo:

Bureau Verita